[opencms-dev] Problems with the write support in webdav

Alberto Abián alberto.abian at uah.es
Mon Feb 23 16:06:15 CET 2009


Hello,

I have been using opencms for some time and I found some problems using the
webdav feature. There is a previous post in this mail-list (
http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/2008q3/030594.html) with the
same problem.

I can mount the webdav "partition" with davfs2 and the windows shared
folders but I can not create or modify any file. I have these lines in the
web.xml file:

    <servlet>
        <description>
            Creates an access to OpenCms through WebDAV.
        </description>
        <servlet-name>OpenCmsWebDavServlet</servlet-name>
        <servlet-class>org.opencms.webdav.CmsWebdavServlet</servlet-class>
        <init-param>
          <param-name>listings</param-name>
          <param-value>true</param-value>
        </init-param>
        <init-param>
          <param-name>readonly</param-name>
          <param-value>false</param-value>
        </init-param>
        <init-param>
          <param-name>repository</param-name>
          <param-value>standard</param-value>
        </init-param>
    </servlet>

Nevertheless I only have read permission on the wevdav "partition".

Is there any problem with my configuration? Thank you in advance.

-- 
Alberto Abián
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20090223/8c7e1184/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list