[opencms-dev] Lucene Search Help

Kodumuri, Madhavi MKodumuri at cme.com
Wed Dec 14 17:55:00 CET 2005


Thank you very much for your help. It is working.

 

Regards,

Madhavi 

-----Original Message-----
From: opencms-dev-bounces at opencms.org
[mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Arash Kaffamanesh
Sent: Wednesday, December 14, 2005 10:45 AM
To: 'The OpenCms mailing list'
Subject: RE: [opencms-dev] Lucene Search Help

 

try with:

 

<resource>/sites/default/Generic/</resource>

 

I think the "/" at the end must exist, not sure, but give it a try :-)

 

Kind Regards,

Arash

	-----Original Message-----
	From: opencms-dev-bounces at opencms.org
[mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Kodumuri, Madhavi
	Sent: Mittwoch, 14. Dezember 2005 16:02
	To: The OpenCms mailing list
	Subject: RE: [opencms-dev] Lucene Search Help

	Hi,

	 

	Yes, Templateone search finds documents under sites/default.

	 

	I actually created a folder under sites/default/Generic. The
settings in the opencms-search.xml are

	 

	<index>

	            <name>MK Test Search</name>

	            <rebuild>auto</rebuild>

	            <project>Online</project>

	            <locale>en</locale>                               

	            <sources>

	                        <source>source3</source>

	            </sources>                    

	</index>

	<indexsource>

	<name>source3</name>

	            <indexer class="org.opencms.search.CmsVfsIndexer" />

	            <resources>

	
<resource>/sites/default/Generic</resource>

	            </resources>

	            <documenttypes-indexed>

	                        <name>xmlpage</name>

	                        <name>xmlcontent</name>

	                        <name>text</name>

	                        <name>pdf</name>

	                        <name>rtf</name>

	                        <name>html</name>

	                        <name>msword</name>

	                        <name>msexcel</name>

	                        <name>mspowerpoint</name>

	                        <name>image</name>

	                        <name>generic</name>


	            </documenttypes-indexed>


	</indexsource>

	 

	The indices are generated in WEB-INF/index : MK Test Search,
Online project (VFS), Offline project (VFS)

	 

	The admin interface is getting results back when I select Online
Project(VFS) or Offline Project(VFS) from the dropdown. But when I
select MK Test Search it returns with 0 results.

	 

	The OpenCMS version we are using is 6.0.2

	 

	Thanks,

	Madhavi 

	-----Original Message-----
	From: opencms-dev-bounces at opencms.org
[mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Arash Kaffamanesh
	Sent: Tuesday, December 13, 2005 5:13 PM
	To: 'The OpenCms mailing list'
	Subject: RE: [opencms-dev] Lucene Search Help

	 

	Hi,

	 

	please control the follwoing points:

	 

	does the templateone search find any documents under
sites/default?

	 

	Or do you have defined your own site /sites/yoursite and changed
the settings for defining the index and source in opencms-search.-xml
accordingly?

	 

	If you have defined other locales, e.g "de", then you shall
adjust your settings in opencms-search.xml too!

	 

	Does any indizes have been generated under
/tomcat/webapps/opencms/WEB-INF/index?

	 

	Does the search in admin interface find anything?

	 

	Which OpenCms Version are u using (I had troubles also with
6.0.3, but somehow I got it working)?

	 

	Kind Regards,

	Arash

	 

	 -----Original Message-----
	From: opencms-dev-bounces at opencms.org
[mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Kodumuri, Madhavi
	Sent: Dienstag, 13. Dezember 2005 23:28
	To: opencms-dev at opencms.org
	Subject: [opencms-dev] Lucene Search Help

		Hi,

		I created a new Index and edited the opencms-search.xml.
I did the rebuild all, my indexer ran without any errors. But when I
search I am getting no results whatsoever. I need some help to debug
this problem,

		Thanks,

		Madhavi Kodumuri

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051214/f29270f1/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list