[opencms-dev] as ROOT app - and suddenly nogo

Siegfried Puchbauer siegfried.puchbauer at gmail.com
Tue Dec 13 23:28:36 CET 2005


Your eliminated the first /opencms prefix ... The one you need to enter is
the servlet mapping. You can find more information in the web.xml of your
webapp (WEB-INF/web.xml). I dont know if its possible to do a /* mapping.

hth

sigi

2005/12/13, Christoph Kukulies <kuku at physik.rwth-aachen.de>:
>
> I installed 6_0_3 a couple of minutes ago, ran the setup and logged into
> the workplace. Didn't even realize what I typed in as URL since I clicked
> the links in the OpenCMS page. I administered the admin password and
> logged out
> (maybe I clicked the bail out X in the windows window accidently).
>
> Anyway, I wanted to start it again (localhost:8080/system/login since it
> is the
> root app and I get an error 404). Invoking
> localhost:8080/ gives me a directory listing instead of the Opencms
> welcome page.
>
> Ah, now I see, I have to enter
>
> localhost:8080/opencms/system/login
>
> But why? I thought installing it as the ROOT app would eliminate
> the /opencms prefix. I'm running without apache for the moment.
>
> Do I have to tweak some server.xml?
>
> Where is the ROOT app howto for 6.0.3 ?
>
>
> --
> Chris Christoph P. U. Kukulies kukulies (at) rwth-aachen.de
>
>
>
> _______________________________________________
> This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
> To change your list options, or to unsubscribe from the list, please visit
> http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev
>



--
Mit freundlichen Grüßen

Siegfried Puchbauer
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051213/a1802f3d/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list