[opencms-dev] Integrating with Apache doesn't get past login

Tosi, Joel JTosi at cme.com
Tue Dec 6 16:24:53 CET 2005


So I gave up trying to opencms to work with weblogic and apache, just
going with the standard tomcat / apache configuration.  The error I am
encountering now is that once I login, the app just comes back to the
login screen.  There aren't any errors any where.

 

Here is the pertinent httpd.conf:

 

<VirtualHost *:80>

        ServerName dvopenexchange

        ServerAdmin isgadm at cme.com

        DocumentRoot
"/cme/isg/tomcat/apache-tomcat-5.5.12/webapps/ROOT/"

        <Directory "/cme/isg/tomcat/apache-tomcat-5.5.12/webapps/ROOT/">

                Order allow,deny

                Allow from all

        </Directory>

        ErrorLog /cme/isg/log/apache/opencms_apache_error.log

        SetEnvIf Request_URI "\/opencms\/*" redirect

        #CustomLog /cme/isg/log/apache/opencms_apache.log common
env!=redirect

        #Rewrite Engine on

        #RewriteCond % ^/export/ {REQUEST_URI} (.*) [NC]

        #RewriteCond "%{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME}" !-f

        #RewriteCond
"%{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME}/index_export.html" !-f

        #RewriteRule .*
http://127.0.0.1:9990/applications/handle404?exporturi=%{REQUEST_URI}&%{
QUERY_STRING} [P]

        ProxyPass /opencms/ !

        RedirectPermanent /opencms/ http://dvopenexchange/

        ProxyPass /resources/ !

        ProxyPass /export/ !

        ProxyPass / http://localhost:8081/opencms/

        ProxyPassReverse / http://localhost:8081/opencms/

</VirtualHost>

 

 

Any ideas?

 

Thanks,

Joel

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051206/1533bc7d/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list