[opencms-dev] I can't still install opencms on linux

wang neil neil.wangnan at gmail.com
Tue Nov 22 09:46:11 CET 2005


hi all!

I need all of your help! i have tried to install opencms 6.0.2 on linux for
3 weeks, but i still can't install it successfully.

my environment is :
tomcat 5.5.12 or tomcat 5.0.28
jdk 1.5 or jdk 1.4
mysql 4.1.12
opencms 6.0.2
suse 10.0 , fedora 4 or fedora 2

i tried on all of platform above, but i got the same result.

i tried to install on windows, it was successful.

and i compare the setup.log on windows and linux, i found at line 87 the
windows setup.log is

---------------------windows setup.log ----------------------------
86: ------ Publishing folders ...
87: ( 1 / 5 ) Publishing folder / ... o.k.
88: ( 2 / 5 ) Publishing folder /channels/ ... o.k.
89: ( 3 / 5 ) Publishing folder /sites/ ... o.k.
90: ( 4 / 5 ) Publishing folder /sites/default/ ... o.k.
91: ( 5 / 5 ) Publishing folder /system/ ... o.k.
92: ------ ... finished publishing folders
93: Statistics: published files: 0, published folders: 5, deleted folders:
0, duration: 00:00:00
94: f9162efd-5b2c-11da-ab7b-1f52bec19a5e
----------------------windows setup.log--------------------------

but on the linux setup.log is

---------------------linux setup.log ----------------------------------
86: ------ Publishing folders ...
87: ( 1 / 1 ) Publishing folder / ... o.k.
88: ------ ... finished publishing folders
89: Statistics: published files: 0, published folders: 1, deleted folders:
0, duration: 00:00:00
90: 61dcc37e-5b75-11da-a501-5fd817b28e2a
91: Admin at Online>
92: Admin at Online># Create the default "Offline" project
93: Admin at Online>createDefaultProject Offline The Offline Project
94: Admin at Offline>setSiteRoot /sites/default/
95: Admin at Offline>
96: Admin at Offline># Import the modules that have been selected in the setup
wizard
97: Admin at Offline>importModulesFromSetupBean
----------------------linux setup.log ----------------------------------

they are different. on linux, install wizard publish only '/' folder, but on
windows, it publish 5 folders. after install
there is no new file was publish. who have suggestion? plz help. and could
someone send your setup.log on linux
platform? or tell me how did you install opencms on linux ? thx a lot.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051122/4f6d96a7/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list