[opencms-dev] Login Problems

Rikash Hurdeen rikash at falcorp.co.za
Thu Oct 27 22:41:19 CEST 2005


Hi.
Thanks for the reply.
 
I have a single OpenCms server and cookies/javascript is enabled on my
browser (IE 6). I don't think it is a client problem - because I initially
deployed OpenCMS on Tomcat - I could access the server perfectly.
When however I deploy OpenCms on Oracle Application server 10.1.0.2, I
cannot login. I have traced through the code but have not had any luck
figuring out the cause of the problems. I suspect it has to do with Oracle's
OC4J containers but don't know what to change.
 
Any ideas?
 

Rikash Hurdeen
 
Falcorp Technologies
rikash at falcorp.co.za
1st Floor, Block B16 Greenoaks Office Park,
1 Gregory Avenue, Midrand
+27 11 805 2859
+27 11 805 6315
www.falcorp.co.za <http://www.falcorp.co.za/> 
info at falcorp.co.za
 
 
Do you by any chance have multiple OpenCms servers, or have cookies disabled
in your browser (which browser/version are you using)?  I have experienced
this when trying to connect to two different servers running OpenCms using
the same web browser.
 
-----Original Message-----
From: opencms-dev-bounces at opencms.org
<http://lists.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev>  on behalf of Rikash
Hurdeen
Sent: Wed 10/26/2005 6:49 PM
To: opencms-dev at opencms.org
<http://lists.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev> 
Subject: [opencms-dev] Login Problems
 
HI.
 
I am using OpenCMS R6.0. 
It is running on Oracle Application Server 10g (10.1.0.2) and Oracle DB
(9.2.0.1).
I am having a problem logging in. When I attempt to login the login page is
processed the username and password is verified, but the login page is
redisplayed. 
 
Can someone help please?
 
 
Rikash Hurdeen
 
Falcorp Technologies
 <http://lists.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev> rikash at
falcorp.co.za
1st Floor, Block B16 Greenoaks Office Park,
1 Gregory Avenue, Midrand
+27 11 805 2859
+27 11 805 6315
www.falcorp.co.za
 <http://lists.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev> info at
falcorp.co.za
 
 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051027/5e22d7ca/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list