[opencms-dev] Has anyone had any luck integrating Velocity with 6.0?

TechnoSophos technosophos at gmail.com
Wed Oct 26 00:55:50 CEST 2005


Both source and binaries for 5.0.x are available from my website:
http://aleph-null.tv/go.php/20050111-1113-586.xml

And if you get it working for 6.x, please do let me know. It's on my list of
things to do (and integrate into the new version of the book), but I'm
falling behind right now.

Matt

On 10/25/05, Dan Liliedahl <dliliedahl at efoundry.com> wrote:
>
> Does anyone have the link or files for the Velocity module that worked
> with
> 5.x? I would like to work on getting this to work with 5.x for a project.
> I will contribute it back when I get it working.
>
> Thanks,
> Dan Liliedahl
>
> -----Original Message-----
> From: opencms-dev-bounces at opencms.org
> [mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Knappick, Chris
> Sent: Monday, September 12, 2005 7:09 PM
> To: The OpenCms mailing list
> Subject: [opencms-dev] Has anyone had any luck integrating Velocity with
> 6.0?
>
> I've been trying to get velocity templating working in 6.0 (I know that
> the
> last working jar was for 5.*). I have not been able to get it to compile
> though, despite my tweaking the code.
>
> Has anyone had any success getting Velocity working in 6.0?
>
>
> _______________________________________________
> This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
> To change your list options, or to unsubscribe from the list, please visit
> http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev
>
>
>
> _______________________________________________
> This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
> To change your list options, or to unsubscribe from the list, please visit
> http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051025/83c94789/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list