[opencms-dev] Synchronize settings / user preferences bug

Arash Kaffamanesh arash.kaffamanesh at pomegranate.de
Tue Oct 18 15:46:18 CEST 2005


Hi Bernd,

I didn't do anything, but I changed many times between Explorer and
Admin view and went to the /sytsem/.. Folders and used the reload
button, it appeared suddenly :-), perhaps after restart and I've checked
the Synchronization activation checkbox.

See attached screenshot!

Regards, Schöne Grüße,
Arash

-----Original Message-----
From: opencms-dev-bounces at opencms.org
[mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Bernd Wolfsegger
Sent: Dienstag, 18. Oktober 2005 15:39
To: opencms-dev at opencms.org
Subject: Re: [opencms-dev] Synchronize settings / user preferences bug


How ?
What did you do Arash ?

:-)

On Tuesday, 18. October 2005 16:29, Arash Kaffamanesh wrote:
> The syncronization button has appeared suddenly again and also 
> persists even after tomcat restart :-)
>
> -----Original Message-----
> From: opencms-dev-bounces at opencms.org 
> [mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Arash 
> Kaffamanesh
> Sent: Dienstag, 18. Oktober 2005 13:22
> To: 'The OpenCms mailing list'
> Subject: RE: [opencms-dev] Synchronize settings / user preferences bug
>
>
> Hi Bernd,
>
> That sounds very bad for me, as I'm going to update from Beta 3 to 
> 6.0.2, and without syncronization I have to deal with mozex. I'm sure 
> somebody wrote an Ant Task and a class for it to do it over the shell.

> Does anybody know about it, I searched the online mainlingslist, 
> without any chance. Is it possible to do it over the cmsshell?
>
> Kind Regards,
> Arash
>
> -----Original Message-----
> From: opencms-dev-bounces at opencms.org 
> [mailto:opencms-dev-bounces at opencms.org] On Behalf Of Bernd Wolfsegger
> Sent: Dienstag, 18. Oktober 2005 12:44
> To: opencms-dev at opencms.org
> Subject: [opencms-dev] Synchronize settings / user preferences bug
>
>
> OpenCms 6.0.2
>
> "Fixed issue #932: Keep synchronization settings after the user 
> preferences were changed"
>
> This does not work at all.
> After setting synchronisation in the administration view the 
> synchronize
>
> button does not appear in the top button row of the workplace. After 
> doing the preferences dialog and leaving with o.k., all synchronize 
> settings are gone. So in 6.0.2 no synchronizing is possible anymore.
>
> Kind regards, Bernd
>
>
> _______________________________________________
> This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
> To change your list options, or to unsubscribe from the list, please 
> visit http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev
>
>
>
> _______________________________________________
> This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
> To change your list options, or to unsubscribe from the list, please 
> visit http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev


_______________________________________________
This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
To change your list options, or to unsubscribe from the list, please
visit http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: sync.png
Type: image/png
Size: 32327 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20051018/84dc4762/attachment.png>


More information about the opencms-dev mailing list