[opencms-dev] Re: Newbie Install Bug Redux

Tim Pascal timpascal at av.eastlink.ca
Fri Jun 20 22:48:01 CEST 2003


Apologies to all - my URL is incorrect because I'm obviously a biased Windoze User. If you append an "l" to the .htm extension, it should resolve properly: http://mail.opencms.org/pipermail/opencms-dev/2003q2/004148.html. Many humble mumbles.

Tim
  ----- Original Message ----- 
  From: Tim Pascal 
  To: opencms-dev at opencms.org 
  Sent: Friday, June 20, 2003 5:28 PM
  Subject: Newbie Install Bug Redux


  Similar to Zitan Broth's 2 Apr 03 post entitled "Newbie Install Bug", archive entry: http://mail.opencms.org/pipermail/opencms-dev/2003q2/004148.htm, I'm having fun with trying to run ocsetup to get opencms installed. I'm getting the same exception report from Tomcat.

  I'm running Windows 2000, Java 2 SDK 1.4.1_03, and Tomcat 4.1.24. I suspect that it may have something to do with my environment variables (JAVA_HOME, CATALINA_HOME, CATALINA_OPTS) being set properly. I've tried setting them directly in Windows properties and in the tomcat\bin\catalina.bat file. No luck so far.

  I'm a total novice with Java and Tomcat - having loaded them to do an evaluation of OpenCMS. I would appreciate if an experienced list-member could give me a hand getting over this first hurdle. Thanks in Advance.

  Tim Pascal
  Nova Scotia, Canada
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20030620/0c52000b/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list