AW: [opencms-dev] WYSIWYG editor problem (2)

Kai Schliemann k.schliemann at comundus.com
Thu Jun 5 14:57:01 CEST 2003


RE: [opencms-dev] WYSIWYG editor problem (2)Hi,

  we encountered problems with the wysiwyg running W2K SP3 and IE 6. After
installing IE 6 SP1 everything was ok. So Mark might be on the right way.
But I am not sure. Just a guess, too.

  Regards

  Kai


   -----Ursprüngliche Nachricht-----
  Von: opencms-dev-admin at opencms.org
[mailto:opencms-dev-admin at opencms.org]Im Auftrag von Mark Miller
  Gesendet: Donnerstag, 5. Juni 2003 14:17
  An: opencms-dev at opencms.org
  Betreff: AW: [opencms-dev] WYSIWYG editor problem (2)


  Another try at answering a question I know nothing about 


  Do you have the latest version of ie ??? 
 the wysiwyg editor uses a
special case of the document where it can put it into editable mode 
 I
think this is only available from ie6 up (although not sure)



  All the best,



  mark



  -----Ursprüngliche Nachricht-----
  Von: opencms-dev-admin at opencms.org [mailto:opencms-dev-admin at opencms.org]
Im Auftrag von Nguyen La Yen Dung
  Gesendet: 05 June 2003 13:16
  An: opencms-dev at opencms.org
  Betreff: RE: [opencms-dev] WYSIWYG editor problem (2)



  Hi,

  I followed exactly as written in OpenCMSDoc.pdf:

  Installed OpenCMS 5.0.
  Logged in as Admin and set project "Offline".
  Created a new project.
  Back to Explorer, selected "edit page" to open installation.html file, and
I've met this problem.
  I don't meet problem with "edit sourcecode".

  See my attachment.

  Maybe I misunderstood your problem. :-)
  Anyway, if anyone know how to fix the problem which I've met. Please help.

  Thank you,

  Yendung





  -----Original Message-----
  From: pedro fernandez [mailto:pedrofernandez40 at hotmail.com]
  Sent: Thursday, June 05, 2003 5:31 PM
  To: opencms-dev at opencms.org
  Subject: Re: [opencms-dev] WYSIWYG editor problem



  Hi again.

  This isn't my problem, I don't even know how I should embed the wysiwyg
  editor in my html form.  Can you show me the code you use to do it please,
  or a  pointer to the necessary documentation?

  thanks!

  Pedro

  >From: Nguyen La Yen Dung <dny at sdcgrp.com>
  >Reply-To: opencms-dev at opencms.org
  >To: opencms-dev at opencms.org
  >Subject: [opencms-dev] WYSIWYG editor problem
  >Date: Thu, 5 Jun 2003 17:15:22 +0700
  >
  >
  >
  >  Hi,
  >
  >I 've met the problem as the author of "WYSIWYG editor" email had met,
that
  >is the WYSIWYG editor does not display.
  >
  >The error message is
  >"A Runtime Error has occurred.
  >Do you wish to debug?
  >
  >Line: 172
  >Error: ActiveX component can't create object:
  >'DEGetBlockFmtNamesParam.DEGetBlockFmtNamesParam.1'
  >"
  >My system: WinNT, MySQL3.23.53, OpenCMS5.0, J2sdk1.4.1,
  >Jakarta-tomcat-4.0.6
  >
  >Could you help?
  >Do I need to use Windows 2000 instead?
  >
  >Thanks,
  >
  >Yendung
  >

  _________________________________________________________________
  Charla con tus amigos en línea mediante MSN Messenger:
  http://messenger.yupimsn.com/

  _______________________________________________
  This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
  To change your list options, or to unsubscribe from the list, please visit
  http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20030605/ac6394f6/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list