[opencms-dev] Class not found exeception!

Nico Krause Nico.Krause at nsc.eu.com
Mon Apr 14 10:20:01 CEST 2003


Hello Alin,

Did you reloaded the opencms application after publishing the class file?

Nico

-----Original Message-----
From: Herc [mailto:herculesxyz at personal.ro] 
Sent: Montag, 14. April 2003 10:05
To: opencms-dev at opencms.org
Subject: [opencms-dev] Class not found exeception!

Hi 

I have a problem. I have a class in directory:
/system/modules/org.opencms.default/classes/org/opencms/default/CmsExample

and I try to use it but I get this error. 

com.opencms.core.CmsException: 26 
Wrong XML template class. 
Detailed error: Could not initialize (sub-)element for class "CmsExample". 

com.opencms.core.CmsException: 29 OpenCms class loader error. Detailed
error: 
Could not load template class CmsExample. CmsExample. 
root cause was java.lang.ClassNotFoundException: CmsExample. 


Has anybody a clue how can I get away of this error?

Thank you.
Alin


______________________________________________________________________
Do you want a free e-mail for life ? Get it at http://www.personal.ro/

_______________________________________________
This mail is send to you from the opencms-dev mailing list
To change your list options, or to unsubscribe from the list, please visit
http://mail.opencms.org/mailman/listinfo/opencms-dev
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20030414/6598627d/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list