[opencms-dev] possible bug in download galleries static export

Nico Krause Nico.Krause at nsc.eu.com
Wed Apr 9 10:06:01 CEST 2003


Hello,
 
I did following in version 5rc2.
I created a download gallery in administration mode (labeled 'intranet')
And uploaded a file into this gallery.
 
After direct publishing it, I got a strange behavior in the servers file
system.
Normally it should create a directory called  'downloads' in
webapps/opencms/export/
And a directory 'intranet' for the gallery within the '~/downloads'
directory.
 
but the export procedure created the directory:
 
'%2Fdownload%2Fintranet'  (exactly with the percent2F chars)
 
so the download doesn't work in online mode (online in offline mode while
it's read from the db)
 
Does anyone can help me with issue?
 
The Servers OS is SuSE Linux, Database is MySQL also on the server.
 
Thanks for any hints,
 
Best Regards,
 
Nico
 
 
 
 
 
____________________________________
Nico Krause
NorthStar Communications GmbH
Wallbergstr. 20-22     85221 Dachau
Telefon: +49 (0) 81 31 / 9 96 87 - 53
Fax:      +49 (0) 81 31 / 9 96 87 - 29
Mobil:    +49 (0) 1 74 / 9 89 19 49 
Diese E-Mail enthält vertrauliche und/oder rechtlich geschützte
Informationen. Wenn Sie nicht der richtige Adressat sind oder diese  E-Mail
irrtümlich erhalten haben, informieren Sie bitte sofort den  Absender und
vernichten Sie diese Mail. Das unerlaubte Kopieren sowie  die unbefugte
Weitergabe dieser Mail ist nicht gestattet.
This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you
are not the intended recipient (or have received this e-mail in error)
please notify the sender immediately and destroy this e-mail.  Any
unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this
e-mail is strictly forbidden.
 
 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opencms.org/pipermail/opencms-dev/attachments/20030409/a68a9573/attachment.html>


More information about the opencms-dev mailing list